Denna månad så drar högklassiska serier så som South Park, Family Guy, Sons Of Anarchy, New Girl, The Big Bang Theory och American Dad igång igen, även forna storheter så som Two And A Half Men och How I Met Your Mother startar upp nya säsonger. Förutom de två sistnämnda så har undertecknad såklart väldigt stora förhoppningar på dessa serier. Multipla orgasmer i serieform alltså, en kan inte låta bli att bli lite våt i trosan. 
 
Och som att detta inte vore nog, så drar även hockeysäsongen 2012 - 2013 igång, en säsong som kan gå till historien som en smärre katastrof för hockeymedelpad (självklart inget man hoppas på, men man får lov att vara lite realistisk)
 
Timrå IK har haft en tung försäsong, tack gode gud för lite uppryckning de senaste matcherna, så att inte allt är svart som Hag... natten. Men en ung och hungrig trupp är ju alltid spännande, och förhoppningsvis kan jag, och många med mig antar jag, bli glatt överraskade. Vill gärna fortsätta ha Elitseriehockey i byn.
 
 
Sundsvall Hockey dök ner i Division 1, vissa "förståsigpåare" tror såklart att Division 1 ska lekas hem med tvåsiffrigt resultat på en skridsko, klubborna uppkörda i röven och 5.2or istället för vattenflaskor i båset. Samtidigt så finns det självklart utrymme för en hel kavalkad av vackra mål a'la fucking Sovjetunionen. 
 
Men för de som faktiskt fattar saker, är verkligheten helt annorlunda. Visst, det är en markant skillnad mellan bottenlagen i Division 1 och Allsvenskan, men nu är det ju inte bottenlagen som Sundsvall måste vinna mot, utan topplagen, och där är skillnaden verkligen inte lika stor. Framförallt nedåt landet så finns det en hel drös med Division 1-lag som med lätthet kan konkurrera med nedre delen av Allsvenskan. 
 
Självklart så ska SH ses som favoriter att vinna Division 1B, framför Östersund, Kovland och ÖSK. Banjospelarna Brunflo IF kan, för att citera vem som helst som har spelat mot dom; "Dra åt helvete!".
Men redan i Allettan Norra så blir det upp till bevis för Sundsvall, då man förutom Östersund stöter på lag som Björklöven, Kiruna och Piteå som för det mesta brukar kunna rusta upp stabila Division 1-lag.
 
SH's största chans till återavancemang till Allsvenskan lligger i att klara av det som Björklöven inte klarade förra säsongen, alltså att lyckas ta sig tillbaka direkt. Annars kan det mycket väl bli många år nere i Division 1. 
 
Men jag ska inte vara allt för negativ, jag både tror och hoppas att både Sundsvall Hockey och Timrå IK kvalar upp/klarar sig kvar så att vi nästa säsong kan se både Elitserien och Allsvenskan i närheten.
 
 
TT siktar självklart på den inslagna vägen som följts de senaste åren, att göra att bättre resultat än säsongen innan, dvs att detta år kvala vidare från Alltvåan, vilket innebär att vara ett av de fyra lag som kvalar till Division 1. Nu är väl kanske inte ambitionen att gå upp i ettan, men vi vill åtminstone visa att vi är på G uppåt. Hur truppen ser ut har jag inte en jävla aning om, det märker vi måndag den 10e september då vi har första ispasset (sist av alla, som vanligt, men de andra lagen kan behöva ett försprång). Sedan i slutet av september så är det dags för den årliga cupen i Alfta, det ser vi självklart fram emot då det ger en möjlighet att åter igen prova på det fartfyllda utelivet i Bollnäs.
 
___________________________________________________________________________________________
 
Ber om ursäkt ifall detta inlägg vart alldeles för vuxet och seriöst på slutet. Roterbar bajsmaskin.
 
Ps. personlig notis: GW2 är ett bra spel Ds.
 

Kommentera

Publiceras ej