Så, jag missade första låten eftersom att jag är ganska cool, och för att jag återigen glömt bort att det här är nu.
 
Låt 2: Dolly Style - Rollercoaster
Än en gång är kattflickorna Molly, Dolly och Polly i Dolly Style tillbaka. En må ha väldigt manliga drag, men det kvittar faktiskt, alla är välkomna i Mello, även manskvinnokatter. Sjukt att deras namn rimmar, jag vet. Vet inte vad för publik de här damerna har dock, mest småfolk och asiater, antar jag. Kawaii-desu~~ mjau.
 
Låt 3: Martin "Sexmachine" Stenmarck - Du tar mig tillbaks
Ladies man Martin Stenmarck kliver upp och smörar sönder scenen, inte en jävel är förvånad. Jag hoppades in i det sista att han skulle sjunge om sina sjumilakliv, även om det är en gammal låt. Men nu står han här, bredbent som jag vet inte vad och sjunger en låt som aldrig någonsin skulle vinna ESC. Så Martin är helt enkelt här i onödan. Dumma jävla Martin. JADU MARTIN, TA MIG TILLBAKS TILL SJUMILAKLIV?!
 
LITE FÖR (???) BALLADER?! MEN DRA DU ÅT HELVETE! DET SKA VARA FART, FLÄKT OCH FUCKING FJÄDRAR! Hrm. Mors lilla Olle är inte bättre som ballad, bara så du vet Sarah.
 
Låt 4: G.I Jane - Killer Grill
Jag brukade vara kär i Linda Bengtzing, på tiden då hon ljög så bra. Det har gått över nu. Mest för att hon blivit en killer girl. I intervjun förklarar hon att mat gör henne glad, det gör mig glad också. Man får smiska henne, om man vill döden dö, för jag antar att om man smiskar henne vid fel tillfälle så får man hälsa på hos Hades snabbare än vad man kan säga knackelibrankelfnatt.
 
Låt 5: Frans - If I were sorry
Killen som gjorde Zlatan-låten står nu med en stekig frilla och rycker lite käckt, hade inte en aning om att jag var 100 år gammal. Får lite vibbar av Idol-audition och stör mig oändligt mycket på att han gör italienska hot-gester med händerna hela tiden, maffiafrasse. Och vad sjunger han om egentligen? "If I were sorry, it would be another story...". Alltså, har ungen gjort något fel och sedan bryr han sig inte ens att be om ursäkt? Fuckboi. Nej, jag lyssnar inte på verserna, har viktigare saker att göra med mitt liv.
 
"ROLIGA" JÄVLA SKETCHER FÖRRESTEN, KUDOS SVT. VILL BARA MÖRDA MIG SJÄLV LITE VARJE GÅNG. 
 
Låt 6: Panetoz - Håll om mig hårt
Nu är det dags för bandet som har fått hela Sverige att pausa. De vill sprida positiv glädje och energi, är inget fan. De skapar dock även kaos, är ett fan av kaos. Jag måste säga att det faktiskt aldrig blir tråkigt när dessa bråkstakar är på scenen, bara det att de kör en "springdans" och är ute i scenen och dansar likt Sean Banan gör mig glad och lite ledsen på samma gång. Glad i min mello-hjärna, ledsen i min normala, rationella hjärna. Hade helt klart gett dem en guldbiljett.
 
Låt 7: Molly Sandén - Youniverse
Lysande partytrick Molly, tänker då aldrig bjuda dig på fest om du ska lalla på sådär. YOU. UNIVERSE. YOUNIVERSE! FY-SATANS-FAN SÅ FYNDIGT! Techno-ballad med fyra stycken G.I Jane Bengtzing-liknande dansare i bakgrunden, självklart är det - vitt, rök från knän och nedåt, ringdans och lite indiska armar-dans. Och Molly rör sig inte ett jävla steg. Hon har ju en bra pipa, men en pipa gör inget moln som man säger. 
 
Låt 1: Något "rockband" - Runaway
Hörde 5 sekunder av deras låt och vet redan hur deras samlingsskiva låter, hur deras liv ser ut och hur mycket deras kläder kostar på Carlings.
 
Panetoz var de enda som gjorde mig glad, så jag håller på dem. Sedan lär väl Molly-armén rösta fram henne för att de inte gillar roliga saker. Alltså går dessa till final. Nu ska jag se på Kung Fu Panda 3, vilket rent spontant känns mycket roligare än att vänta på era jävla röster.