Först vill vi bara säga;

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Läs och lär!

Mogis fem bästa bloggdrottningstips

1. Lev ditt liv genom bloggen
Tänk alltid på din blogg varje vaket ögonblick.

 

2. Var unik
Det finns tusentals bloggar därute. Varför ska någon utanför din krets läsa din blogg?

 

3. Var snäll
Att starta bloggfajter straffar sig. Att vara snäll funkar alltid.

 

4. Uppdatera väldigt ofta
Läsarna försvinner om du uppdaterar för sällan. Uppdatera minst två gånger om dagen.

 

5. Blogga från hjärtat
Läsarna måste få en personlig upplevelse av att läsa din blogg.

 

 

DiscoDiscoGoodGood svarar;


1 - Om ditt liv inte är värt något så är inte din blogg det heller, lev istället ditt liv genom andras bloggar. Tänker du på din blogg 24/7 så finns chansen att du inte har något i ditt liv som verkligen betyder något och att du därför måste tänka på något som du tror betyder något, som en blogg.

2 - "Var unik"... Kom på något speciellt att skriva om, något som gör att just du sticker ut från mängden! Ett bra exempel är SMINK OCH KLÄDER eftersom ingen annan har kläder eller smink, och framförallt eftersom att ingen annan loblondin i Stockholm skriver om just det, gör även gärna en videoblogg om det hela, för alla vill höra din mongolida bloggröst. (Bloggen ber om ursäkt i förväg ifall vi upprör Sveriges mongolidbefolkning nu då vi jämför dem med bloggare).

Svälter folk i Afrika så jag borde inte köpt mina nya pradaskor? Vadå äter dom skor i Afrika eller? DÖHH!

3 - Bambi var snäll, vet du vad som hände med hennes mamma?

4 - Trodde du att du bara skulle skriva då du verkligen hade något vettigt att dela med dig, saker som folk skulle finna intressand och kanske att du skulle hjälpa en mindre lyckad person att finna det i sig att le?

Vad puttinuttigt... MEN DET ÄR FEL!!!

Egentligen så behöver du inte skriva något som ens liknar en sammanhängande mening. Knäpp en bild på en kaffekopp, visa dina nya tunikor i cam, berätta hur jävla kul du hade i helgen och att alla killar bara ääääääälskade dina nya jävla skor av hummerhud.  Sålänge du uppdaterar så gör du en skillnad!

5 - Det är viktigt att "connectaey" med folk på en personlig nivå, helt klart! Gärna att du skriver en ordlista bestående av böjningar på två ord som inte ens Tolkien skulle vågat använda och ord som egentligen redan finns, men du har bara kommit på en ny betydelse för dom som iaf används runt Lidingö.
Blogga gärna så att de som läser din bloggey känner sig delaktiga (svara såklart på kommentarer osv), låt dom tro att dom kan ha samma liv som dig, bära dina kläder, se ut som dig osv. Även om du vet att de sorgliga bönderna som läser din smörja alrid ens skulle komma nära din level av perdeyness då det väl kommer till kritan.

Pengar KAN köpa kärlek, min pappa har mycket pengar och jag älskar ju han?