Som lite omväxling från allt trams vi vanligen brukar skriva i våran "blogg", så ska vi idag ta och skriva ett inlägg om ett väldigt speciellt djur;

Ett djur som än till denna dags bara ett tiotal personer påstår sig ha sett, och ännu mindre folk finns som hävdar att de har en äkta bild på denna best. Och det är förmodligen därför som den stora massan aldrig hört talas om detta djur i annat än i gamla folksagor av farfar framför brasan.

Många delar Frank M. Beckenbauerslachts syn om detta djur. "Jag är övertygad om att detta sk djur bara är en fantasi, ett påhitt av folk som vill synas och kanske tjäna en slant på en löjlig lögn om en varelse så absurd att den får senap att smaka ketchup." - Citatet är taget ur boken Tomtelallaren inom dig - Release the beast skriven av Frank själv.

Jaja, nog vimmelvammel hit och dit, som de flesta av er kanske redan har fattat, så handlar det såklart om det vilda djuret i Idrefjällens skogar som går under mer smeknamn än ett helt hockeylag från 70-talet, Fjällens Rocky Balboa, De djupa skogarnas hämnare, Flytningen från gryningen osv osv.

Djuret vi pratar om är såklart...



En HEEELG!


Denna monstrositet sägs första ha uppkommit en bit i utanför Sundsvall, i det lilla samhället Matfors, som förrutom helgen mest är kända för sitt hockeylag, Matfors Beavers.

Den första heeelgen föddes då Sleipner och urälgarnas moder Babben Larsson trotsade gudarnas vilja för deras egen kärlek, och skaffade ett barn så vridet av moder natur att den sög livet ur gräset den vilade sina hovar på, så ond att om du möter dess blick kissar du ner dig oavbrutet i 2 dagar. Heeelgens föräldrar förstod såklart att dom begått ett misstag och stötte därför bort deras vidunderliga barn.

Heeelgen var således ensam i skogen, utan något att livnära sig på annat än förbipasserande björnar, vargar, fotbollslag och annat småvilt. Heeelgens tills idag enda levande rival i skogen är Hreeenen (ett djur vi kan prata om en annan gång).

Ni undrar kanske hur heeelgen kan leva kvar idag om det bara föddes en heeelg från första början? Svaret är enkelt, heeelgen har nämligen 3 kön, fittan från en älg och 2 stycken hästkukar. Så heeelgen behöver egentligen bara "trea" sig själv med sina enorma hästpenisar, för att bli med barn.

Detta ska du göra om du ser en heeeelg :

  • Försök betee dig som en hreeen genom att skrika "AKTA DIG HEEELG! HREEEEN!" Det kan få heeelgen att bli passiv och tänka sig för både en och två gånger innan den anfaller.
  • Förolämpa heeelgen så gott det går, skrik ord som STEP ASIDE MOTHERFUCKER! LALLARE! TOMTE! ÄR DET DU SOM FISIT DIN JÄVLA FAN!? BLÖGJÄVEL IDIOT!
  • Smickra helgen, det är kännt att smicker kan paralysera även den största av heeelgar. Meningen som funkar bäst är sagt ska vara; Hej! Ska jag va märe? Fan vad läckert! Vad roligt vi kommer ha!"
  • Spring! Spring så fort dina ben kan bära dig, men AKTA! HREEEN!!!!!!!!! NEJ!!!! Du dog...
GAME OVER, FUCKFACE!

Bloggen är såklart medvetna om all felaktik svenska, det är inte direkt så att vi orkar ändra något, står det något konstigt eller dyligt, så ska det vara så, punkt slut.