Mjaaa, dags nu igen. Tyvärr så har jag massa ärenden att fixa innan festen sätter igång, så det är lika bra jag börjar på en gång, först på schemat; Powernap.

11.26 - Borde städa, betala räkningar, gå på systemet eller apoteket. Men tar en powernap istället. Det andra kan säkert vänta.

11.36 - God natt, bloggen återkommer då vi vaknar igen.

15.00 - Har inte sovit tills nu, men kände liksom inte det nödvändigt att skriva något.  NU HAR DOCK KLOCKAN SLAGIT FEST, OCH TUR ÄR VÄL DET. DOCK FÅR BLOGGEN LEVA MED EN ÖL + EN GROGG TILLS CARL PRINCE KOMMER, SÅ RÖR PÅ FETTET CP!

15.38 - Note to self; Öl smakar tråkigt om man dricker medans man betalar räkningar.

15.40 - Också va det den där jävla Olov nu igen? Fyfan!

15.54 - Basse har skickat en spellista, bloggen är skeptiskt.. Men va fan, hur mycket kan våran åsikt om han egentligen sjunka? Liksom inget att förlora, varken för han eller oss, LETS DO IT, GOGOGOG!

15.57 - Diskmusik.

16.17 - Och så va det planerat, middag på THAI HOE ! Ni finner på uteserveringen med alla de coola barnen, såklart.

16.23 - NEJ, vi ska inte äta NU! Jag bara klargjorde vart fan vi ska äta senare, fatta!

16.30 - Nejdå basse, jag kan vänta en timme, tar tid fr o m nu!

16.31 - Hittade en dansk, dagen är räddad tills back-up kommer.



There is no 'ctrl' button on Chuck Norris's computer. Chuck Norris is always in control.

16.37 - Bögify har åter igen blivit Spotify - Bra skit!

16.46 - Ladysuck.

17.21 - Går och kollar om benen fungerar idag.

17.38 - Bloggen sitter utan öl och sprit och är helt förstörd, Basse och Olov får ta o skynda sig innan det blir tråkigt på riktigt.

18.46 - Bögarna bruse (Jag och Olob) har kommit, en till vän valde att bli lurad och följa med. Låt oss kalla honom Vargen. Ouzo har druckits, tandvattnet rann på mig och dödslängtan trängdes med hungerkänslorna. Ol dirty bastard duschar, sen ska vi på thaien. Jag vill bli full, men eftersom det kommer en jävla cool tjej vill jag inte bli kanon.

18.56 - Rev mastruberar i duschen, jag vågar inte gå in och stressa honom. Förmodligen står han på alla fyra med tandborsten i rektum och kuken i handen. Men om det bara kunde gå lite snabbare

20.25 - Men helvete vilken god mat. Nästa gång jag är på förkrök i hunken tänker jag inte äta något annat än thai hao. Notera alla parametrar som måste stämma för att thai hao ska vara aktuellt. Men på allvar har de förjävla bra mat. samt att vi numera räknas som stammisar som blir bjudna på öl. Tack tack. Nu väntar vi mest på tjejorna och pratar om feta tjejor. Och... Lyssnar på brainpool. Tack Olob. Verkligen

210.41 - Som basse sa, gratis öl på thai hao, glassiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt. Ehm, aja, nu lyssnar vi på nå MJ cover? skyller på W (Jag kallar han det nu, för mitt minne är sämst). Snart kommer det tjejer och då måste vi ju slärpa oss, så lika bra vi börjar skärpa oss nu... ELLER HUR!!! HAHAHAH NEJ

20.54 - HIHI, SNART KOMMER DET TJEJER!

21.02 - Nu kom de ttjejer, men festen var tinte bättre... inte än iaf!

21.07 - Redan börjat prata om hur full Emma H va förra helgen, good talk, good talk.!

21.25 -Anledningen till att vi inte skriver mycket är att vi faktiskt har roligt.

21.27 - Ah äntligen är vi här hunken, guuuuuuuud vad jag har saknat dig! Livebloggen  är liite bättre och lite fräänare nu när jag JEnny har tagit över. PS fortfarnade ingen som svarat på min kontakt annons på min blogg. SOMSAGT jag har börja fundera på om killen i mitt liv är helt efterbliven eller ej? EFTERSOM DU ALDRIG HÖR AV DIG!!!!!!!!!!!!!!!!

21.33- töntarna dricker "starksprit" och skyter om det, är de dem vi andra kallar för kärringar?

21.35- dagens bästa citat om "starkspriten"  Nämen den smakar som multivitamin "haha jaja"

21,45 - Föööör att är man hård  nog så är starksprit = multivitamin! HARDCORE! HEHHEHL! BASSELITO, CYKEL PÅ KÖPETEY!

22.33-  nu kommer stockholmare, och vad tycker vi EGENTLIGEN om det????????????