Stor boxningsunderhållning ikväll/inatt, största matchen sen Lennox Lewis och Mike Tyson möttes i Memphis 2002 enligt experterna, så vi fick vänta ca 10 år på en ny stormatch, stort. Nu ska jag inte låtsas som att jag vet något om boxning, men det är själva inramningen och förväntningarna som får mig exalterad, och att 2 stora jävla monster slå snoret ur varandra gör det lite roligt också. Panelen håller på Klitjko, eftersom att han helt enkelt är mycket coolare än glappmongot Haye.

– "Stämningen är så man kan skära i den med kniv. Jag får stånd bara av att tänka på matchen." - Haye Haye, hemskt mycket Haye sammanfattar förväntningar inför kvällens match.

Själv så får jag stånd av att tänka på b-rudar, inte att bli sönderslagen av stora ryska män, men det kanske bara är jag?

Det här var ju skittråkig läsning, så nu går vi till vardagsrummet och ser om det går att trolla ihop någon grogg eller fler.

18.44 - Väcker W, går ner och förbereder multimediastationen.

18.48 - Försökte väcka W, gick till vardagsrummet ensam.

18.56 - Klockan slår fest, bättre sent än aldrig, värmer upp med en after eight-grogg. Även fast klockan inte ens är 7. I don't follow anyones rules, not even my own! Rebell som 12!

19.05 - Wesslan har vaknat ur sin djupa dvala, nu jävlar sveper han! (Vatten)

Vad saru slaktarkalle? Sänk, jag tar på mig själv.

19.20 - W är full sen igår, spelar piano som Forest Gump spelar pingis.

19.34 - Läskar groggar med en läskig fart, det är läskande och gott, men ack så farligt. På tal farligt, fängelset.

19.37 - Ser ett tydligt tecken i framtiden, tekken 7 är under utveckling.

Korvsäljare, korvsväljare, korvkorvkorv.

WWE Smackdown! Boxningen kan lägga ner, Mark Henry är GALEN! För 5 dagar sedan körde han Big Show genom buren, och nu hade han vunnit mot Orton om inte han blivit lurad av killen som skötte musiken! Han missade sin chans på tungviktstiteln där, eftersom han trodde Big Show var på väg in igen och han aldrig tillbaks in i ringen! Orton vinner matchen och är fortfarande världsmästare.

Efter matchen var Mark Henry såklart mäkta förbannad och sökte upp ljudkillen som förstörde hans chanser, och jag tror inte jag behöver säga att killen fick ont och hans musikutrustning gick sönder.

Fick precis veta att ljudkillen fortfarande är medvetslös, men han är på väg till sjukhuset.

OH MY GOD! SIN CARA - Den Internationella Sensationen!! Han är tillbaks, den mystiska och spännande världsstjärnan, och han är i högform! HAN ÄR OTROLIG!
Och i taket händer hänger en väska med vm-titeln, han möter Christian, som har varit arg hela dagen! Christian behöver en seger.